Kedves Szülők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy 2018. március 12.-én, hétfőn az iskolában egy könyvbemutató és vásár kerül megrendezésre reggel 8 és délután 3 óra között az angol Usborne kiadó gyermekkönyveiből.

A kiadónak közel 3000 kiadványa van jelenleg forgalomban, az egészen pici babáknak szóló simogatós könyvek mellett kreatív kiadványok, ismeretterjesztő kiadványok, mesék, történetek, regények és klasszikusok is a kínálat részét képezik. A teljes kínálat, illetve a kiadó 2018-as katalógusa az alábbi linken érhető el:

https://issuu.com/usborn…/…/catalogue_2018_low_res_issu_88mb

A kiadványok angol nyelvűek, így tökéletesen alkalmasak arra, hogy a gyerekek elmélyítsék az iskolában tanultakat, szórakoztató módon gyakorolják az angol nyelvet.

A hétfői napon lehetség nyílik arra is, hogy a szülők, vagy amennyiben a nagyobb gyermekek hoznak magukkal pénzt, a gyermekek vásároljanak. A forgalmazóval egyeztetve ugyanakkor arra is van lehetőség, hogy amennyiben a gyermekeknek megtetszik egy kiadvány, azt eltesszük és másnap azt az iskolában meg tudják vásárolni. Mivel a kiadó a márciusi hónapban ünnepli a könyv világnapját, minden egyes kiadvány kedvezményesen vásárolható meg, illetve minden vásárlással támogatják az iskolai könyvtár bővítését is.

Bízunk benne, hogy örömmel fogadják a könyvbemutatót és elnyeri a tetszésüket a kínálat!

Kedves Szülők!

Az Usborne könyvvásáron kiválasztott könyvek árát március 13-án, kedden

délelőtt: 9.00 – 10.00-ig az igazgatói irodában Adamik Mihályné iskolatitkárnál

délután: 13.30 – 14.30-ig a tanári szobában Benkő Erika tanárnőnél kérjük kifizetni.

A kapott megrendelőlapot feltétlen hozzák magukkal, mert azon van a könyv címe és az ára.

A pontos összeget várjuk, mert nem áll módunkban pénzt váltani.

Köszönjük.