Pályázatok

/Pályázatok
­

Határtalanul! Erdélyben jártunk… (képgalériával, videóval)

A „Két országban egy nemzet közös gyökerekkel” című BGA-11-HA-01-293 azonosítószámú projekttel négy gyönyörű napot töltött 42 hetedikes tanuló és öt pedagógus Erdélyben a 2012. május 7-től 10-ig a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával.

Energetikai fejlesztés: napelemek, fűtéskorszerűsítés

Környezetvédelmi operatív program keretében nyert iskolánk 55.5 millió forint támogatást az, mint egyházi pályázó, amely összeget napelemek elhelyezésére és a fűtésrendszer korszerűsítésére fordítja.

2014. szeptember 15.|Kategória: KEOP-4.10.0/E|Címke: , , |Nincs hozzászólás

Befejeződött az iskola könyvtárfejlesztési pályázata

A pályázati fejlesztés részeként új számítástechnikai eszközök, nyomtatók… állnak a könyvtárlátogatók rendelkezésére.

Tisza-tavi Ökocentrum

2015. február hónapban több osztályunk ellátogatott Poroszlóra a Tisza-tavi Ökocentrumba, amely Magyarország új turisztikai látogatóközpontja.

Iskolánk a Békés Megyei Hírlapban

A Békés Megyei Hírlap 2015. február 27-én megjelent lapszámában 2 cikkben is olvashatunk iskolánkról: az Innovatív iskolák fejlesztése pályázati részvételünkről, ill. countryhangulat az iskolában.

5. Egészségnap

A nap megnyitóját Kisné Bor Emília igazgatónő tartotta a Petőfi Művelődési Központ színháztermében. Vendégünk Dr. Tari Annamária pszichoterapeuta volt. Interaktív, a fiatalokat aktívan megmozgató előadását 13-14 tartotta.

4. Angol nyelvi témahét

Osvát Erika neve jól ismert a nyelvtanárok körében – az elismert nyelvtanár aki iskolánkban osztotta meg tudását.

A Magyar Közlekedési Múzeumban voltunk

Mivel napjainkban mind a gyalogos mind a járműveken történő közlekedés egyre veszélyesebbé válik, rendkívül fontos, hogy az alapos elméleti oktatáson túl gyakorlatban, a való életben is megismerkedjenek a gyermekek a szabályos és biztonságos közlekedés alapjaival, alkalmazkodjanak az adott közlekedési szituációhoz.

Egészségfejlesztés az iskolában

Az egészségnevelésnek ki kell terjednie a betegségek, illetve kórmegelőző állapotok megelőzésével és korai felismerésével kapcsolatos tudnivalók, módszerek ismertetésére is.

Mentor(h)áló klubfoglalkozás iskolánkban

„Mentor(h)áló 2.0 Program” című projekt keretében „Kenyerünk megtörnénk néktek” címmel klubfoglalkozásokat szervezünk. A lebilincselő előadók elengedhetetlen információkat adtak át.

Szitakötő az Előd utcán

A Mentor(h)áló 2.0 program keretében szakmailag elismert köznevelési és felsőoktatási intézmények működnek együtt. A jelenlévők felidézték szakmai tapasztalataikat, egyéni élményeiket…