Most hozzátok szólok, úgy, mint az iskolarádióban szoktam.

Csak úgy, mint magunk között!

Nagyon megdicsérlek titeket. Ügyesen, gyorsan átálltatok az osztálytermen kívüli digitális tanításra. Mi tanárok igyekszünk veletek lépést tartani, és köszönjük a jó ötleteiteket.

Tudjátok az egész iskola a Google Classroom felületet használja, ezen keresztül adjuk nektek a feladatokat, és kérjük, hogy határidőre mit küldjetek vissza. Ez ahhoz kell, hogy jegyet is tudjunk nektek adni.

Észrevettétek, hogy NEM ÓRAREND szerint tanítunk, de heti óraszámban. Ez azért van így, mert tudjuk, hogy valamelyik családban apát és anyát is beleszámítva hatan vagytok egy gépre. NE IZGULJATOK, hagyunk mindenre időt, majd szépen, nyugodtan megcsináljátok.  HIGGYÉTEK EL NEKEM, NEM LESZ SEMMI BAJ!

Viszont lennének kéréseim felétek.

  1. Református iskolába jártok. nagyon szépen megtanítottunk titeket imádkozni. Tudjátok, hétfő reggelente Erzsike néni elmondta a heti áhítatot. Most fogjunk össze és helyettesítsük! Aki teheti, hétfőnként 8 órakor kulcsolja össze imára a kezét és mondja el a Miatyánk-at.

Továbbá az orosházi templomok, köztük a mi református templomunk is, minden este 7 órakor harangoznak. Otthoni imádságra hívnak. Kérlek titeket, ti is társuljatok!

Imádkozzatok a járvány megszűnéséért, a családotokért! Az együttes hitünk segíteni fog.

  1. Önzetlenül segítsetek otthon. A szüleieknek most nagyon sok munkájuk, intézni valójuk van. Megváltozott az ő életük is. Legyetek megértőek.
  2. Tartsátok egymással a kapcsolatot, törődjetek egymással, segítsétek egymást!

Emlékezzetek vissza, mivel szoktam zárni a rádióadást! Most is így fogom.

Mindenkinek további jó tanulást kívánok!

 

Lilla néni