Április 13-án írásbeli angol versenyt rendeztek az Előd utcaiak azon diákjaiknak, akik a két tanítási nyelvű oktatás részesei.

Az intézmény 3., 4. és 5. osztályosai a versenyfeltételek alapján nem vehettek részt a korábbi területi idegen nyelvi írásbeli megmérettetésen, így 38 tanuló ez alkalommal próbálhatta ki a tudását. Legnépesebb a 3. osztályosok csapata volt, ahol tizenkilencen versenyeztek. Az írásbeli feladatok sorában voltak szókincset, nyelvhelyességet, nyelvhasználatot és szövegértést mérők.

A résztvevők az emléklapjuk mellé megkaptak az Amerikai Nagykövetség, az American Info Point és az MM Publication ajándékait. Közöttük órarendeket, logóval és jellegzetes amerikai motívumokkal ellátott vászontáskákat, tollakat, vonalzókat, kulcstartókat, notesztartókat. A hasznos és mutatós iskolai kellékekről bizonnyal eszükbe jut majd az angol nyelvtanulás fontossága és szeretete.

Az első hat helyezett értékes díjait a fenti szponzorok mellett a Grimm Kiadó ajánlotta fel a tehetséges gyerekeknek. Ők a dicsőségen túl érdekesebbnél érdekesebb angol olvasmányokkal, videokazettákkal, magazinokkal is gazdagodtak. Jutalmazták a legmagasabb pontszámot elért lányokat és fiúkat is. Élükön Csorba Jázmin 3. b osztályos tanuló az elérhető 100 pontból 99 ponttal, Maric Konstantin a 3. a osztályból az elérhető 100 pontból 97,5 ponttal.

Helyezettek:

3. évfolyam 4. évfolyam 5. évfolyam
  1. Csorba Jázmin 3.b
  2. Maric Konstantin 3.a
  3. Márta Petra 3.a
  4. Filó Petra 3.b
  5. Dorogi Hanna 3.a
  6. Szabó Zsombor 3.a
  1. Szokolai Dalma 4.c
  2. Nánási Balázs 4.b
  3. Dohar Emma 4.c
  4. Nédó Gergő 4.c
  5. Kis Abigél 4.b
  6. Kovács Angéla 4.b
  1. Bálványos Bence 5.c
  2. Elekes Attila 5.c
  3. Molnár Marcell 5.c